Mediator Rotterdam

Madzy Maljaars werkt als MFN-register mediator in Rotterdam en omliggende plaatsen zoals Den Haag , Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel en Delft. Madzy Maljaars is slechts op een kleine afstand van Rotterdam gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Madzy Maljaars is een mediator in Rotterdam en is sterk in het bemiddelen bij arbeidsconflicten in het bedrijfsleven. Daarnaast zet zij haar expertise als mediator ook regelmatig in voor conflicten in de zorg en bij het begeleiden van verschillende team’s.

Het doel is altijd om partijen te helpen een effectieve en bestendige oplossing te vinden voor een conflict. Zodat u weer verder kunt.

Wilt u meer weten, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mediator Rotterdam bij arbeidsconflicten

Maljaars Mediation werkt onder andere als arbeidsmediator in Rotterdam en omgeving. Arbeidsconflicten kunnen zich afspelen op verschillende niveaus, tussen collega’s, managers, medewerker en leidinggevende. Maar ook binnen teams. Als arbeidsconflicten niet worden opgelost en escaleren kunnen ze verstrekkende gevolgen hebben.

Een arbeidsconflict is een belangrijke reden voor ziekteverschijnselen zoals een burn-out. Madzy Maljaars heeft zich verder gespecialiseerd in klachtbemiddeling binnen de gezondheidszorg. Denk hierbij aan kwesties tussen zorgverlener en patiënt.

Informatie over mediation en klachtbemiddeling in Rotterdam

Wilt u meer informatie over hoe klachtbemiddeling door Maljaars Mediation in Rotterdam u kan helpen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mediation kan u helpen verder te komen als u vast bent gelopen in een zakelijk conflict of een familiekwestie zoals een echtscheidingsprocedure.

Madzy plant altijd eerst een telefonische kennismaking met u in om samen te kunnen bepalen of zij de juiste partij is om de mediation of klachtbemiddeling te begeleiden. In dit gesprek licht zij tevens haar rol en werkzaamheden toe. Meer informatie vindt u onder werkwijze.

Zoekt u een professionele mediator in Rotterdam en omgeving? Of heeft u team behoefte een begeleiding?

Plan een kennismakingsgesprek in met Maljaars Mediation door het contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op.

Hulp nodig bij een conflict?

Vul voor een telefonische kennismaking onderstaand formulier in of bel (06) 41 43 55 55.

Madzy begeleidt de gesprekken strak, onpartijdig, ze is praktisch ingesteld en creëert een prettige sfeer.

Deelnemer arbeidsmediation in de zorg

Werkt inzicht vergrotend en de gesprekken boden grond voor verdere ontwikkeling van het onderlinge vertrouwen. De lucht is geklaard.

Deelnemer arbeidsmediation

Prettig, kundig, houdt overzicht: Madzy Maljaars biedt een prettige setting om met elkaar in gesprek te gaan als het even moeilijk loopt.

Deelnemer klachtbemiddeling

Contact

Nieuwerkerk aan den IJssel

E-mail. info@maljaarsmediation.nl

Tel. (06) 41 43 55 55

KVK. 58824154

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Blog