Mediator gezocht

Zoekt u een ervaren mediator? Maljaars Mediation is als MFN-registermediator gespecialiseerd in werkgerelateerde kwesties en privékwesties. Tijdens mediation wordt er gekeken naar wederzijdse belangen van partijen en wordt u begeleid bij het vinden van een effectieve en bestendige oplossing. Zodat u weer verder kunt.

Maljaars Mediation zorgt dat partijen op een neutrale en effectieve manier met elkaar communiceren. U heeft naar een mediator gezocht en wilt graag een mediator inschakelen om uw conflict professioneel op te lossen? Neem contact op voor meer informatie.

Kenmerken Maljaars Mediation

  • Deskundig
  • Duidelijk
  • Open en respectvol
  • Flexibel
  • MFN-registermediator
  • Juridische achtergrond
  • Groot netwerk

Mediation arbeidsconflict

Zoekt u een ervaren mediator? Maljaars Mediation is als MFN-registermediator gespecialiseerd in werkgerelateerde conflicten en privékwesties. Tijdens mediation wordt er gekeken naar wederzijdse belangen van partijen en wordt u begeleid bij het vinden van een effectieve en bestendige oplossing. Zodat u weer verder kunt. Maljaars Mediation zorgt dat partijen op een neutrale en effectieve manier met elkaar communiceren. U heeft naar een mediator gezocht en wilt graag een mediator inschakelen om uw conflict professioneel op te lossen? Neem contact op voor meer informatie.

Mediation gezondheidszorg

In de gezondheidszorg spelen veel verschillende belangen en emoties. Mediation in de gezondheidszorg helpt om op een effectieve wijze conflicten binnen zorginstellingen te herstellen. Van kwesties tussen een zorgverlener en een patiënt tot kwesties die zijn gerezen binnen de maatschap, mediation helpt u vooruit.

Informatie mediator gezocht

Bent u op zoek naar een mediator voor een arbeidsconflict, mediation bij scheiding of naar een mediation in de gezondheidszorg? Maljaars Mediation helpt u een effectieve en bestendige oplossing te vinden. Het doel van mediation is het voorkomen van verdere escalatie en het hervinden van werkbare communicatie tussen partijen. Zodat u weer verder kunt. Neem voor meer informatie contact op.

Hulp nodig bij een conflict?

Heeft u een vraag? Of wilt u graag eens vrijblijvend telefonisch kennismaken? Vul dan het onderstaande formulier in of bel: (06) 41 43 55 55

Madzy begeleidt de gesprekken strak, onpartijdig, ze is praktisch ingesteld en creëert een prettige sfeer.                            

Deelnemer arbeidsmediation in de zorg

Werkt inzicht vergrotend en de gesprekken boden grond voor verdere ontwikkeling van het onderlinge vertrouwen. De lucht is geklaard.

Deelnemer arbeidsmediation

Prettig, kundig, houdt overzicht: Madzy Maljaars biedt een prettige setting om met elkaar in gesprek te gaan als het even moeilijk loopt.

Deelnemer klachtbemiddeling

Contact

Nieuwerkerk aan den IJssel

E-mail. info@maljaarsmediation.nl

Tel. (06) 41 43 55 55

KVK. 58824154

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Blog