Mediator den Haag

Voor een deskundige en betrouwbare mediator in Den Haag neemt u contact op met Maljaars Mediation. Mediation – ook wel bemiddeling genoemd – is professionele hulp bij het vinden van een oplossing voor arbeidsconflicten. Madzy Maljaars is in te schakelen als mediator in Den Haag en omgeving.

Kenmerken Maljaars Mediation

• Deskundig
• Duidelijk
• Open en respectvol
• Flexibel
• Oplossingsgericht
MfN-registermediator
• Juridische achtergrond
• Groot netwerk

Wilt u een conflict oplossen met behulp van een mediator? In Den Haag en omgeving is Madzy Maljaars veelvuldig werkzaam.

Mediation bij privé kwesties

Ook in privé kwesties kan het nodig zijn een mediator in te schakelen. Denk aan een scheidingssituatie of een ruzie in een familiebedrijf. Emoties kunnen bij ruzie in de familie hoog oplopen. Madzy Maljaars helpt partijen bij het herstellen of neutraliseren van de communicatie.

Ook bij echtscheidingen helpen mediationgesprekken bij het maken van afspraken die in het belang van beide partijen zijn. Maljaars Mediation helpt verdere escalatie te voorkomen en werkt met beide partijen aan een oplossing.

Wat doet een mediator?

Het antwoord op de vraag ‘wat doet een mediator?’ is eenvoudig. Een mediator bemiddelt in conflicten en helpt partijen deze gezamenlijk op te lossen.

Het doel is altijd om een oplossing te vinden die beide partijen tevreden stemt en om effectieve communicatie te stimuleren en te herstellen. Conflicthantering is een specialisme. Om een bestendige en werkbare oplossing te vinden, is het belangrijk om een ervaren professional als neutrale begeleidende partij in een conflictsituatie te betrekken.

Heeft u een conflict en wilt u deze oplossen? Of wilt u weten hoe Madzy Maljaars als mediator te werk gaat? Kijk bij ‘werkwijze’ of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig bij een conflict?

Vul voor een telefonische kennismaking onderstaand formulier in of bel (06) 41 43 55 55.

Madzy begeleidt de gesprekken strak, onpartijdig, ze is praktisch ingesteld en creëert een prettige sfeer.

Deelnemer arbeidsmediation in de zorg

Werkt inzicht vergrotend en de gesprekken boden grond voor verdere ontwikkeling van het onderlinge vertrouwen. De lucht is geklaard.

Deelnemer arbeidsmediation

Prettig, kundig, houdt overzicht: Madzy Maljaars biedt een prettige setting om met elkaar in gesprek te gaan als het even moeilijk loopt.

Deelnemer klachtbemiddeling

Contact

Nieuwerkerk aan den IJssel

E-mail. info@maljaarsmediation.nl

Tel. (06) 41 43 55 55

KVK. 58824154

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Blog