Mediation Rotterdam

Arbeidsmediation bij Maljaars Mediation Rotterdam

Arbeidsconflicten zijn vaak ingrijpend, stressvol en kunnen leiden tot burn-out en andere gezondheidsproblemen. Deze conflicten kunnen het werk en leven van de betrokkenen ernstig verstoren. Daarom richt arbitration mediation zich op het zoeken naar een duurzame oplossing waarbij de kwaliteit van leven en werken verbeterd kan worden.

Bij Maljaars Mediation in Rotterdam wordt het mediation proces geleid door Madzy Maljaars, een MFN-registermediator met een schat aan ervaring in arbeidsmediation en conflictcoaching. Madzy’s ervaring strekt zich uit van haar werk als procesjurist in het bedrijfsleven, de advocatuur en de overheid tot haar expertise in het bemiddelen in complexe conflicten die kunnen ontstaan op het werk.

Dan is mediation iets voor u. Neem direct contact op via het contactfurmulier.

Middels mediation kunt u verdere escalatie voorkomen. Voor mediation in Rotterdam en daarbuiten, zoals Utrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Den Haag, Delft en meer, kunt u ook contact opnemen om Madzy Maljaars als mediator in te schakelen.

Mediation Rotterdam

Wilt u een mediator inschakelen voor mediation Rotterdam en omgeving? Neem contact op met Maljaars Mediation. Na een telefonische kennismaking wordt een eerste mediationsessie gepland.

Madzy Maljaars faciliteert gespreksruimte in de omgeving Rotterdam, maar indien gewenst kunnen de gesprekken ook op een door u aangegeven locatie plaatsvinden. Meer informatie vindt u onder ‘werkwijze’.

Hoe werkt Arbeidsmediation bij Maljaars Mediation?

Het arbeidsmediation proces bij Maljaars Mediation wordt gekenmerkt door een focus op de echte belangen van alle partijen. De mediator helpt de conflicterende partijen bij het vinden van de kern van hun problemen en werkt vanaf daar naar de oplossing toe.

Het proces van arbeidsmediation begint meestal met een intakegesprek waarin de aard en de omvang van het conflict worden besproken en geanalyseerd. Vervolgens wordt een trajectplan opgesteld.

Tijdens de daaropvolgende sessies brengen we het gesprek op gang, helpen we de partijen hun perspectieven te delen en werken we aan het vinden van overeenkomsten. Ons doel is om niet alleen de communicatie tussen de betrokken partijen te bevorderen, maar ook om hen te helpen een oplossing te vinden die in hun beider belang is.

We werken op basis van vertrouwen, integriteit, neutraliteit en vertrouwelijkheid. We zorgen ervoor dat de gesprekken op een gestructureerde en evenwichtige manier verlopen, waarbij alle betrokken partijen evenveel kans krijgen om hun standpunten, gevoelens en behoeften te delen.

Verschil in de aanpak van Maljaars Mediation Rotterdam

Elke mediator heeft zijn eigen stijl en aanpak. Hier zijn de kenmerken van Maljaars Mediation die ons onderscheiden:
Ervaring: Madzy heeft jarenlange ervaring in het vak en heeft met succes talloze mensen geholpen bij het vreedzaam oplossen van hun conflicten.
Flexibiliteit: Of u nu wilt praten op kantoor, op een neutrale plek, of zelfs online, wij passen ons aan uw behoeften aan.
Toewijding: Onze primaire focus ligt op effectieve communicatie en wederzijds begrip om te helpen bij het oplossen van uw conflict.

Samen Uw Conflicten Oplossen

Of u nu geconfronteerd wordt met een arbeidsconflict, een conflict in de gezondheidszorg, of een zakelijk conflict, bij Maljaars Mediation bieden we gespecialiseerde hulp. Wij werken om alle betrokken partijen naar een gepast en bestendige maatwerkoplossing te begeleiden.

De voordelen van arbeidsmediation bij Maljaars Mediation

Kiezen voor arbeidsmediation bij Maljaars Mediation betekent kiezen voor een snellere, kosteneffectieve en vertrouwelijke manier van conflictresolutie.

In plaats van te streven naar ‘winnen’ of ‘verliezen’, helpt mediation de betrokkenen om een win-win-oplossing te vinden waarbij de belangen van alle partijen worden gerespecteerd. Het stelt partijen ook in staat om hun relaties te herstellen en te behouden, wat vooral belangrijk is als de betrokkenen in de toekomst moeten samenwerken.

Arbeidsmediation is ook flexibel en kan op elk moment plaatsvinden, zelfs buiten kantooruren, als het nodig is om de betrokken partijen te accommoderen.

Uw Stap naar Arbeidsmediation in Rotterdam

We begrijpen dat het starten van een mediationproces een moeilijke stap kan zijn. Daarom staan wij bij elke stap aan uw zijde en bieden wij u de nodige ondersteuning. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek zodat we uw situatie kunnen bespreken en de beste manier om verder te gaan kunnen bepalen. Wij zijn bereid om u door het hele proces te begeleiden tot een succesvolle afsluiting.

Maljaars Mediation Rotterdam bij conflicten

Madzy Maljaars kan u bijstaan bij het oplossen van een conflict op het werk als mediator arbeidsconflict. Zij richt zich in het bijzonder op mediation in organisaties met een hoog kennisniveau zoals in de gezondheidszorg,

Tevens richt zij zich op het voorkomen van conflicten middels (conflict)coaching.

Mediation Rotterdam en omgeving: Maljaars Maljaars werkt.

 

Wat kost een mediator?

De kosten van een mediator: Informatie over tarieven vindt u bij ‘werkwijze’.

Hulp nodig bij een conflict?

Heeft u een vraag? Of wilt u graag eens vrijblijvend telefonisch kennismaken? Vul dan het onderstaande formulier in of bel: (06) 41 43 55 55

Madzy begeleidt de gesprekken strak, onpartijdig, ze is praktisch ingesteld en creëert een prettige sfeer.                            

Deelnemer arbeidsmediation in de zorg

Werkt inzicht vergrotend en de gesprekken boden grond voor verdere ontwikkeling van het onderlinge vertrouwen. De lucht is geklaard.

Deelnemer arbeidsmediation

Prettig, kundig, houdt overzicht: Madzy Maljaars biedt een prettige setting om met elkaar in gesprek te gaan als het even moeilijk loopt.

Deelnemer klachtbemiddeling

Contact

Nieuwerkerk aan den IJssel

E-mail. info@maljaarsmediation.nl

Tel. (06) 41 43 55 55

KVK. 58824154

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Blog