Mediation Rotterdam

Madzy Maljaars verzorgt mediation in Rotterdam en daarbuiten in de omgeving van Den Haag en is geregistreerd als MFN-registermediator. Zij helpt u bij het oplossen van werk gerelateerde conflicten en familieconflicten. Madzy Maljaars werkt binnen Maljaars Mediation full time als arbeidsmediator in Rotterdam en omgeving (denk aan werkgerelateerde kwesties zoals samenwerkingskwesties en mediation in klachtenprocedures).

  • Ervaart u een meningsverschil of conflict?
  • Wilt u een bestendige oplossing?
  • Wilt u de oplossing in eigen hand houden?

Dan is mediation iets voor u. Neem direct contact op via het contactfurmulier.

Middels mediation kunt u verdere escalatie voorkomen. Voor mediation in Rotterdam en daarbuiten, zoals Utrecht, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Den Haag, Delft en meer, kunt u ook contact opnemen om Madzy Maljaars als mediator in te schakelen.

Mediation Rotterdam

Wilt u een mediator inschakelen voor mediation Rotterdam en omgeving? Neem contact op met Maljaars Mediation. Na een telefonische kennismaking wordt een eerste mediationsessie gepland.

Madzy Maljaars faciliteert gespreksruimte in de omgeving Rotterdam, maar indien gewenst kunnen de gesprekken ook op een door u aangegeven locatie plaatsvinden. Meer informatie vindt u onder ‘werkwijze’.

Maljaars Mediation Rotterdam bij conflicten

Madzy Maljaars kan u bijstaan bij het oplossen van een conflict op het werk als mediator arbeidsconflict. Zij richt zich in het bijzonder op mediation in organisaties met een hoog kennisniveau zoals in de gezondheidszorg,

Tevens richt zij zich op het voorkomen van conflicten middels (conflict)coaching.

Mediation Rotterdam en omgeving: Maljaars Maljaars werkt.

 

Wat kost een mediator?

De kosten van een mediator: Informatie over tarieven vindt u bij ‘werkwijze’.

Hulp nodig bij een conflict?

Heeft u een vraag? Of wilt u graag eens vrijblijvend telefonisch kennismaken? Vul dan het onderstaande formulier in of bel: (06) 41 43 55 55

Madzy begeleidt de gesprekken strak, onpartijdig, ze is praktisch ingesteld en creëert een prettige sfeer.                            

Deelnemer arbeidsmediation in de zorg

Werkt inzicht vergrotend en de gesprekken boden grond voor verdere ontwikkeling van het onderlinge vertrouwen. De lucht is geklaard.

Deelnemer arbeidsmediation

Prettig, kundig, houdt overzicht: Madzy Maljaars biedt een prettige setting om met elkaar in gesprek te gaan als het even moeilijk loopt.

Deelnemer klachtbemiddeling

Contact

Nieuwerkerk aan den IJssel

E-mail. info@maljaarsmediation.nl

Tel. (06) 41 43 55 55

KVK. 58824154

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Blog