Mediation den Haag

Wanneer kunt u mij inschakelen als mediator arbeidsconflict in Den Haag?

  • Als u een meningsverschil of conflict ervaart en graag een oplossing wilt
  • Als u graag zelf grip op de kwestie wilt houden

Mediation gaat gepaard met specifieke situaties gevoelens. Daarom vind ik het belangrijk u en uw situatie waarin u zich bevind allereerst goed leer kennen.

 

Maljaars Mediation is aangesloten bij Mediators Federatie Nederland!

Als u met Maljaars Mediation een samenwerking wilt opzetten, dan wilt u in gesprek met iemand die voldoet aan de kwaliteitsstandaard waar de samenleving op kan bouwen. U zoekt een gekwalificeerde mediator die u kan bijstaan bij ingewikkelde arbeidsconflicten of conflicten in de zorg. Het Mfn register wordt daarnaast ook erkend door de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor de Rechtsbijstand. 

Maljaars Mediation is met deze erkenning opgenomen in het kwaliteitsstelsel van mediation in Nederland.

Mediation in Den Haag

Madzy Maljaars kunt u inschakelen voor professionele mediation in Den Haag of in de omgeving van Rotterdam. Als MfN-registermediator kan zij u bijstaan in het vinden van passende oplossingen voor zakelijke conflicten.

Heeft u een conflict en lukt het niet om er met elkaar uit te komen? De eerstvolgende stap naar een oplossing is door contact op te nemen met Maljaars Mediation.

Madzy Maljaars faciliteert gespreksruimte voor mediation in Den Haag. Gesprekken kunnen indien partijen dat beiden wensen ook op een andere locatie plaatsvinden. Meer informatie vindt u onder ‘werkwijze’.

Wat is mediation?

Mediation is wanneer conflictpartijen tijdens mediation gesprekken met elkaar in gesprek gaan, met als doel een oplossing voor een conflictsituatie te vinden.

Een mediator helpt betrokkenen op een andere manier naar een conflict te kijken. Aan de hand van de belangen van partijen wordt gekeken naar de mogelijkheden van een voor een ieder acceptabele oplossing.

Gesprekken worden op een professionele en neutrale manier begeleid door de mediator. Bij de start van de mediation is het gebruikelijk dat partijen de wens hebben om tot een oplossing te komen. Vaak kunnen partijen bij aanvang van de mediation zich er geen voorstelling van maken dat mediation tot een oplossing gaat leiden. Dit is gebruikelijk en hoeft geen reden te zijn een mediation niet te starten.

Wat is een mediator?

Een mediator is een bemiddelaar. Een mediator helpt conflictpartijen met de-escalatie zodat er weer een neutrale communicatie mogelijk is. Vervolgens begeleidt de mediator patijen bij de onderhandelingen over mogelijke oplossingen.

Een bemiddelaar is neutraal, onafhankelijk en houdt het overzicht in complexe situaties.

Maljaars Mediation

Madzy Maljaars wordt beschreven als professioneel, duidelijk, oplossingsgericht, open, respectvol en analytisch sterk. Zij heeft zich als jurist gespecialiseerd in mediation. Zij helpt u een oplossing te vinden in – soms langslepende – conflicten.

Maljaars Mediation werkt volgens de richtlijnen, reglement en gedragsregels van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), een onafhankelijke kwaliteitsorganisatie voor mediators in Nederland. Wilt u een uitgebreider antwoord op de vraag: wat is een mediator?

Neem contact op voor meer informatie of plan een afspraak in voor een kennismakingsgesprek voor mediation in Den Haag.

Hulp nodig bij een conflict?

Heeft u een vraag? Of wilt u graag eens vrijblijvend telefonisch kennismaken? Vul dan het onderstaande formulier in of bel: (06) 41 43 55 55

Madzy begeleidt de gesprekken strak, onpartijdig, ze is praktisch ingesteld en creëert een prettige sfeer.                            

Deelnemer arbeidsmediation in de zorg

Werkt inzicht vergrotend en de gesprekken boden grond voor verdere ontwikkeling van het onderlinge vertrouwen. De lucht is geklaard.

Deelnemer arbeidsmediation

Prettig, kundig, houdt overzicht: Madzy Maljaars biedt een prettige setting om met elkaar in gesprek te gaan als het even moeilijk loopt.

Deelnemer klachtbemiddeling

Contact

Nieuwerkerk aan den IJssel

E-mail. info@maljaarsmediation.nl

Tel. (06) 41 43 55 55

KVK. 58824154

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Blog

Klanten vonden mij op de volgende onderwerpen: