Conflictcoaching

Bent u op zoek naar ondersteuning en naar een professional op het gebied van conflictcoaching? Dan bent u bij Maljaars Mediation aan het goede adres. Conflictcoaching is een vorm van coaching speciaal gericht op het oplossen van een conflict.

Een partij die een conflict ervaart gaat zelf met behulp van een conflictcoach aan de slag om tot een aanvaardbare oplossing voor het probleem te komen. Uitgangspunt hiervoor is dat met het eigen gedrag het vaak mogelijk is om het gedrag van een ander te sturen.

Maljaars Mediaton als conflictcoach kan u persoonlijk helpen. Bijvoorbeeld als u zichzelf herkent in de volgende situaties:

  • Het overkomt u regelmatig dat er wrijving of miscommunicatie is met collega’s en u wilt er achter komen of de oorzaak bij u ligt en of u wellicht uw communicatie kunt aanpassen om conflicten te voorkomen
  • U heeft een (zakelijk) conflict en voelt zich niet weerbaar genoeg om het gesprek met de andere partij aan te gaan om tot een oplossing te komen
  • U krijgt vaak te horen dat u niet overkomt zoals u wilt overkomen en dit wilt u veranderen

Waarom kiezen voor conflictcoaching?

Als u een arbeidsconflict heeft en u komt er met de andere partij niet uit, dan kunt u kiezen voor conflictcoaching. Conflictcoaching of zakelijke mediation kan veel tijd, geld en energie besparen. Bovendien leidt het vaak tot een bevredigende oplossing, omdat u hier zelf naar toe werkt. De deskundige en neutrale begeleiding helpt u een duurzame oplossing te vinden.

Zakelijke mediation als oplossing voor een conflict

Waar wordt samengewerkt, kunnen conflicten ontstaan. In de meeste gevallen lopen conflicten niet uit de hand en komen mensen er met elkaar uit. Wanneer dit niet lukt en er sprake is van een arbeidsconflict, kan zakelijke mediation een prima middel zijn om de problemen op te lossen. Zakelijke mediation en conflictcoaching kunnen ingezet worden bij problemen tussen collega’s, managers, medewerker en leidinggevende en ook binnen grotere teams.

Maljaars Mediation richt zich op zakelijke mediation in het bedrijfsleven en de gezondheidszorg. De bemiddeling van Madzy Maljaars kenmerkt zich door deskundigheid, duidelijkheid en respect.

Zij is MFN-registermediator en jurist. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Hulp nodig bij een conflict?

Vul voor een telefonische kennismaking onderstaand formulier in of bel (06) 41 43 55 55.

Madzy begeleidt de gesprekken strak, onpartijdig, ze is praktisch ingesteld en creëert een prettige sfeer.

Deelnemer arbeidsmediation in de zorg

Werkt inzicht vergrotend en de gesprekken boden grond voor verdere ontwikkeling van het onderlinge vertrouwen. De lucht is geklaard.

Deelnemer arbeidsmediation

Prettig, kundig, houdt overzicht: Madzy Maljaars biedt een prettige setting om met elkaar in gesprek te gaan als het even moeilijk loopt.

Deelnemer klachtbemiddeling

Contact

Nieuwerkerk aan den IJssel

E-mail. info@maljaarsmediation.nl

Tel. (06) 41 43 55 55

KVK. 58824154

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Blog