Coaching

Coach

Een coach is een neutrale ‘sparring partner’ die helpt bij het verwezenlijken van doelen. Een coach helpt betere resultaten te bereiken. Het vinden en benutten van eigen mogelijkheden staat centraal.

Madzy Maljaars richt zich op:

Conflict coaching

Coaching gericht op het voorkomen van conflicten en escalatie. Bevordert de sfeer en de samenwerking. Maljaars Mediation biedt conflict coaching aan voor particulieren en organisaties. Ook in de vorm van trainingen.

Personal Coaching

Coaching gericht op eigen ontwikkeling en verkennen van mogelijkheden. Aandacht voor eigen mogelijkheden en het bewust maken van keuzes voorkomen conflicten. Denk hierbij aan afstemming en invulling werk/prive, omgaan met stress en aanpassingen aan nieuwe omstandigheden zoals ouderschap, echtscheiding en pensionering.

Hulp nodig bij een conflict?

Vul voor een telefonische kennismaking onderstaand formulier in of bel (06) 41 43 55 55.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Madzy begeleidt de gesprekken strak, onpartijdig, ze is praktisch ingesteld en creëert een prettige sfeer.

Deelnemer arbeidsmediation in de zorg

Werkt inzicht vergrotend en de gesprekken boden grond voor verdere ontwikkeling van het onderlinge vertrouwen. De lucht is geklaard.

Deelnemer arbeidsmediation

Prettig, kundig, houdt overzicht: Madzy Maljaars biedt een prettige setting om met elkaar in gesprek te gaan als het even moeilijk loopt.

Deelnemer klachtbemiddeling

Contact

Nieuwerkerk aan den IJssel

E-mail. info@maljaarsmediation.nl

Tel. (06) 41 43 55 55

KVK. 58824154

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Blog